Direktlänk till inlägg 10 maj 2007

Ta dem väck!

Av Kicki - 10 maj 2007 15:30

Nu är jag less. Förbannat döless. Skitsur, ledsen, besviken, uppgiven och less. På en gång jag eller Husse får jobb tar jag lån och låter nån karva bort dem. Jag har stört mig på dem i hela mitt liv, eller nja, sen jag var tolv iallafall. De har aldrig passat på mig. De har aldrig passat i mina kläder. De har aldrig passat i några kläder överhuvudtaget. De har inte passat i en bh jag ägt. Jag har aldrig känt att de är fina. Jag har aldrig velat visa upp dem. Jag har försökt, men jag har aldrig tyckt om dem.


För en månad sen fick jag min underbara lilla piga! Hon fick inte mat på tre dagar på grund utav dem. Hon svalt och gick ner mer än tio procent av sin kroppsvikt, det är mycket när man väger strax över tre kilo. Hon försökte, men det kom inget ur dem. Hon gnällde såklart, hon var ju hungrig! Jag gav dem en chans och började pumpa. Tio milliliter på en halvtimme och jag grät av lycka för att de iallafall kom någonting!


Nu har jag kämpat i en månad. Jag börjar med att amma när hon blir hungrig. Men sen får jag alltid ge ersättning för hon blir ju inte mätt. Jag går upp på nätterna och ammar när hon är hungrig, medan ersättningen svalnar. På dagarna pumpar jag medan hon sover, med den fantastiska eldrivna dubbelpumpen! Hon kämpar fortfarande, det kommer lite ur dem, men inte på långa vägar så hon blir mätt. Jag pumpar till bröstvårtorna blir vita, varje droppe är guld värd.


Husse fixade nässpray åt mig som skulle få det att rinna bättre, jag trodde det fanns något i dem, för det rinner ibland när pigan skriker. Jag har sprayat fem minuter innan varje gång jag ammat eller pumpat, dygnet runt. Hon blir inte mätt ändå! Och jag pumpar medan hon sover.

Husse köpte Luzern-te, en liten låda för sjuttio spänn med nåt som ser ut som kaninmat inuti. Jag har druckit tre koppar om dagen. Sista klunken ger mig alltid kväljningar.


För en liten stund sen drack jag en kopp te, sprayade näsan och pumpade. Pigan sov. Efter 45 minuter fanns det 40 ml i flaskan. 40 milliliter!!! Pigan äter minst 60 och ibland 100.


Jag släpar omkring på två totalt värdelösa fettklumpar på min framsida. De väger tungt för min rygg. De ryms inte i mina behåar. Sedan jag var 18 har jag sagt att jag ska operera bort dem, göra dem en fjärdedel så stora åtminstone. Jag har önskat mig det, men det kostar så jävla mycket! Jag har provat gå ner massor i vikt, men de krymper inte nämnvärt, det blir bara ännu svårare att hitta en bh som passar. Nu vill jag ha bort dem! Jag hatar dem! De dög inte till det som de var gjorda för. Då vill jag verkligen inte ha dem längre. Jag har släpat på dem länge nog. Ta dem väck!

 
 
Ingen bild

Åsa

10 maj 2007 21:40

Men du? Boka en tid hos en läkare - vilken som helst, förklara vilket helvete det är, att du har ont i ryggen, att det ger dig psykiska problem, såsom att du skäms för att vara naken, det är inte säkert att du måste betala själv. Inte behöver jag betala mina åderbråcksoperationer själv. De är ju 2 problem för dig, du vill ju inte göra operationen för att kunna bli en Pussycat Doll heller!

 
Ingen bild

Åsa

10 maj 2007 21:42

Jag vet exakt hur det känns för dig. Jag har ju inga gigantbomber, men de är likaledes helt värdelösa. Jag är fortfarande ledsen för att min amning inte fungerade, besviken kommer jag nog att vara hela livet. Jag lider med dig. Verkligen.

 
Ingen bild

Sussie

11 maj 2007 12:03

Jag har nof sagt det förr men jag har ju en vän som tagit bort ganska många gram från sina bröst. Via sjukvården. Först ett besök på vårdcentralen och blev remitterad vidare. Hon har aldrig ångrat det!
ps jag kan ta det som blir över :-)

 
Ingen bild

Kicki

11 maj 2007 12:59

Jag är rädd att när jag väl kommer till läkaren så säger jag att "det är inte så jobbigt, jag får inte så ont i ryggen, det knastrar bara lite mellan skulderbladen och jag mår bara lite psykiskt dåligt" och så tycker läkaren att jag inte behöver nån operation. Men jag ska prova!

Jag hade gärna delat med mig av mitt överflöd! Hahaha!

 
Ingen bild

Gjort det!

31 maj 2007 16:43

Oroa dig inte, är de så stora som du beskriver går det bra att få landstingsbetald operation. Förutsatt att du klarar BMI < 25, och är beredd att vänta ett tag. Jag opererade mig för ett år sedan, från DD till B, och är så fruktansvärt nöjd!!! För första gången sedan jag var 15 år har jag snygga bröst och slipper värmeutslag på magen, kan springa, kan hitta snygga kläder. Men rekommenderas att man inte blir gravid igen, så planerar du fler barn är det tyvärr bättre att vänta med operationen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 2 december 2008 21:14

Jag är aldrig ute i tid när det gäller julklappar. Jag har nog aldrig varit det heller. Varje år tänker jag samma sak, att jag ska ha en lista för alla jag brukar köpa julklappar till (det är inte så många) och under året skriva upp idéer jag får. Fö...

Av Kicki - 28 november 2008 22:00

Nu finns hela min bröstförminskningshistoria på min nya blogg http://karoos.blogg.se ...

Av Kicki - 26 november 2008 13:24

Jag gjorde en ny blogg. Se den här: http://karoos.blogg.se/

Av Kicki - 26 november 2008 11:25

Igårkväll ställde jag alarm på 07:30. Imorse när alarmet ringde, snoozade jag en gång och steg sen upp. Kände mig ovanligt pigg. Tittade på klockan i köket som stod på 09:16 och klockan vid teven stod på 09:16. Mobiltelefonen sa dock 07:54 och när ja...

Av Kicki - 22 november 2008 14:23

Jag tycker att vintern har skött sig riktigt bra iår. Det har blivit kallt, sakta med säkert, kommit lite snö, blivit ännu kallare och nu snöar det ordentligt. Det måste vara kallt först, så att backen och sjöarna fryser ordentligt. Sen kan snön komm...

Ovido - Quiz & Flashcards